Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ans1980
tag
válasz
Pali79
üzenetére
Nemrég ebay-en 18000 forintért megnyertem liciten egy Cubot s550-et. Nagyjából ugyanaz mint az s500, csak nagyobb. Azt kell hogy mondjam, ennél minőségibb telefont ritkán láttam mosttanában. A neten látható képek nem adják vissza, hogy mennyire szép. Simán százezer forint feletti telefonnak tűnik ha valaki kézbe veszi. Egy hónapja használom kb. semmi problémám nem volt vele eddig. Persze hardveresen elmarad a drágább telóktól, de szerintem ár-érték arányban verhetetlen. Egy átlag felhasználónak, átlagon napi használatra simán elég. Ami hiányzik, az egyedül az értesítési led. Azt mondjuk nemértem miért kell kispórolni.... Kamera ebben a kategóriában szerintem nagyon jó. Ha valaki belebotlik jó áron, simán érdemes megvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest