- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ans1980
tag
válasz
Pali79 #133321 üzenetére
Nemrég ebay-en 18000 forintért megnyertem liciten egy Cubot s550-et. Nagyjából ugyanaz mint az s500, csak nagyobb. Azt kell hogy mondjam, ennél minőségibb telefont ritkán láttam mosttanában. A neten látható képek nem adják vissza, hogy mennyire szép. Simán százezer forint feletti telefonnak tűnik ha valaki kézbe veszi. Egy hónapja használom kb. semmi problémám nem volt vele eddig. Persze hardveresen elmarad a drágább telóktól, de szerintem ár-érték arányban verhetetlen. Egy átlag felhasználónak, átlagon napi használatra simán elég. Ami hiányzik, az egyedül az értesítési led. Azt mondjuk nemértem miért kell kispórolni.... Kamera ebben a kategóriában szerintem nagyon jó. Ha valaki belebotlik jó áron, simán érdemes megvenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - OFF topic
- OLED TV topic
- általános iskolai rendszergazda
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest