- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Laza... #90844 üzenetére
Hungobungo megerősítette azt amit már mondott valaki, hogy ez a verzió itthon nem használható. Ha 100%-ra azt mondják hogy rom illetve modem.img cserével működik a dolog akkor megveszem. Így nyilván nem. Ennek ellenére itt reklámozzák a panda magyar oldalát hogy 300-ért vásároljunk mert lesz 50 dodó kupon (és én vagyok fillérbaszó
) de az oldalon az első ajánlat egy olyan telefon amit itthon nem lehet használni. Ha WCDMA lett volna akkor veszek annyiért mert ki akarom próbálni a Coolpadot, de akkor láttam hogy ez nem jó. Mivel már olvastam a topikját ott azt írták hogy rom cserével működik. Én mást hallottam, gondoltam még egyszer rákérdezek, és meg is erősítették ( normálisan válaszolva) hogy nem jó a kínai verzió sehogy sem. Ide is beírtam hogy nehogy valaki a nagy ajánlgatás hatására bedobja a kosárba és megrendelje.
Ha a kínai használható lenne akkor a 169$ jó ár lenne és érdemes lett volna megvenni eu raktárból. Így viszont túl drága, és kár itt ajánlgatni a pandát mintha fizetnének érte.
Remélem az nem probléma neked hogy utánajárok annak hogy mit veszek? Ha nem vagy szenilis akkor azt is láttad hogy CSAK AKKOR vennék ha működik romcserével is, anélkül felejtős. Úgy látszik nagyon nehéz a leírt szöveg értelmezése.
Egyébként akarok Coolpadot is venni de csak olyat amit használni is lehet, és ha valóban jó telefon akkor mehetnek ajándékba. ( feltéve ha lesz jó rom rá addig, de ez más téma, félek hogy lenovo lesz a vége.)
Én legalább felhívtam erre a figyelmet, de szerintem mégis hamarosan lesz pár új coolpad tulaj aki utólag fogja ezt kérdezni a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciókamerák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest