Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
cappa72
üzenetére
Bármit tehet, csak a rajta lévő romot ne mentse! Amivel kapta -a hiba leírás alapján- a 17-es multi. Bele van nyúlva a boot.img -be.
Ruffian
Mi nem sikerült a leírásból? (Note topik kiemelt hsz)
Gyorsan végig futva nem értem,a hibajelenséget. Ha már sikerült frissítened,a frissítésnek tartalmaznia kellet volna a helyes boot képfájlt, amivel már működik a boot választó menü is.
-
Ruffian
tag
válasz
cappa72
üzenetére
A helyi Note topikról, az unbrick szekcióból töltöttem le ezt, az előírásokat követve, egy héttel ezelőtt tökéletesen sikerült megcsinálni, mert a TWRP-t így raktam fel. Most is úgy jártam el, csak azóta már változtak dolgok a telefonon: legfrisebb 29-es MIUI, TWRP, SIM, SD-kártya bekerült.
Egyébként szépen felrak mindent, megjelenik a pipa is. USB ki, akksi be, bekapcs és szemezek a Mi logoval.A mentésről annyit, hogy a blogodon található tutorial olvasása közben a sírás kerülgetett, ez nem az én asztalom.. inkább nem próbálom meg, még nagyobb galibát okozok a végén.
TWRP backup fájlait raktam be a megadott helyekre, az adott ROM scatter fájlával. Felment, és ugyanaz fogadott mint eddig. Csak a Mi logo fogad és nem mozdul, recovery sem jött be.
Tehát ezért furcsa a dolog, mert ezelőtt ment, mint a karikacsapás, most meg hiába próbálkozok, nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest