- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz
tolvaj! #82702 üzenetére
Nem a kínai márkák miatt írtam ide, hanem a kínában vásárolt, cenzúrázott mobilok emberivé varázsolása miatt...
Ha már arról beszélünk a Kínaiak milyen telefont használnak elmondhatom, hogy a 70% - kezében iphone van. Ezekből a nagy többség 4/4s és kisebb százalék az 5. Látok nagyon sok samsungot valamint sony-t...és az összes többi említett Kínai márkából elég keveset. Pre-paid mobil internet kártyát a china mobiltól vettem ahol hasonló választék fogadott mint egy otthoni szolgáltatónál. Samsung, apple, sony, nokia...van egy mifi huawei-em amit Németországban vettem, amikor megmutattam az eladónak, hogy ezzel szeretném használni a kártyájukat azt mondta ezt Ő nem is ismeri. Ha a tabokról beszélünk akkor más a helyzet, először is nem annyira nagy divat mint otthon, de ha valaki azzal szaladgál az szinte biztos, hogy nem ipad, de nem is samsung. Ebben az esetben igaz, hogy kínai tablet van náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest