- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Szia!
Gondolom az itthon forgalmazott, valamint jobbféle kínai töltőkkel nincs baj... én ezt a mérést azért csináltattam érdeklődésből a tanszéken, mivel a probléma többeknél felmerült a fórumon, majd végül nálam is. Kíváncsi voltam a pontos magyarázatra...
Puding próbája az evés alapon megy ez a töltőteszt a hétköznapokban... ha töltés közben meggárgyul a telód akkor használj olyan töltőt amivel nem hülyül meg. Bőven lehet, hogy a Zopo-k gyári töltője is jó, majd kiderül számodra, ha befut... Ha meg nem, akkor a fiókból előrántod valamelyik régi telódét, ami már bevált és jó lesz az, ha kisebb, ha nagyobb töltőáramú mint a telód. Ha kisebb akkor lassabban fog tölteni, ha nagyobb akkor meg majd a teló korlátozza a töltőáramot - jó esetben. De a nagyobba gondolom lesz tartalék... őgyis csak ráírtak valamit Kínában a valóságról senki semmi nem tud
De a telóra rá kellene írva lennie, hogy mekkora áramot igényel töltésnél... (UMI X1S-ez adott gyári szutyok Addle
töltő 1 Amperes, a teló meg beérné 850mA-el, egy Sony töltő pont annyit tudott, amit kiástam a fiókból és most béke van, hamar feltölt, nem szórakozik közben)
* Amúgy aki meg a hálózati visszahatás miatt aggódik (nem mintha ez számítana magánfogyasztóknak, főleg nem ilyen kis teljesítményű kütyüknél
), azoknak az a jó hírem van, hogy nagyjából ugyanakkora felharmonikus tartalommal "szennyezik" a hálózatot a mérések szerint, itt nincs különbség a noname-szotty és a jobbféle megvalósulás között... az egyenirányítást ugyanolyan módon valósítják meg, csak a szűrésnél azt a pár fityinget azért meg kellett spórolni a hasznavehetetlen töltőknél...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- IPhone 16 256GB gyári független megkímélt 2027.10.11. Notebook.hu vásárlás
- IPhone 14 128GB gyári független dobozos
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB 4+4 8GB ram kártyafüggetlen +dual simes, újszerű állapotban, AKCIÓS ÁRON!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest