Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TransAm88
csendes tag
válasz
Graphics
üzenetére
Annyit tudok az embertől, hogy valószínűleg egy 6589 romot tett rá. Tehát ha formázom, akkor sincs semmi. Persze mentést nem csinált, ha lenne, akkor nem lennék itt.
A scattereket eddig simán tudtam a készülékek között cserélgetni. Tehát mindegy volt hogy STAR vagy ZOPO, ha 6577 volt, akkor az alap 6577-es scatter file-om jó volt hozzá. (amennyiben a gyártó alap androidot használt és a preloader megegyezett) Építgettem egy scatter file adatbázist is. Ez ugye eleve csak a memória címeket tartalmazza, hogy hová kell betöltenie a tőteléket. Szerintem ha ehhez a 6572 cucchoz 6589 scattert használnék, egyszer annak is mennie kéne... utána brick. Most viszont semmivel nem megy, semmire nem reagál. Márpedig az 100%, hogy 6572 van az alaplapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő