Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
z0d1AK
üzenetére
Én abból indulok ki, hogy ezek telefonok, amikkel játszani is lehet, illetve filmet, zenét hallgatni, netezni alkalom adtán még fényképezni is. Viszont ezekhez nem kell például Tegra K1 erő (láss csodát mindenki lehurrogott, amikor azt mondtam ezt max tabletbe tudják majd tenni a fogyasztása miatt... igazam lett vagy igazam lett...) se 8 azonos mag, amikor az androidra írt apkok 90% ki sem tudja használni a több szálon való adatfeldolgozást. A 4 + 4 magnál látom értelmét annak, hogy amikor nem kell a nyers erő, akkor bekapcsol a segéd IGP és a 4db jóval energia barátabb mag, mint sem az, hogy állandóan le-fel kapcsolgasson a SoC-ból 1-1 magot egymás után. Ha kell a kraft, akkor jöhet az energiazabálás (hisz az a 4 mag arra lett tervezve) a hozzá tartozó több magos bika IGP-vel. No meg először próbáljanak meg a gyártók Android OS-t optimalizálni és csiszolgatni, mint sem 20 core, 100 core-os faxságokkal dobálózzanak.
PC-kbe szánt CPU-k is megálltak 8 magnál (tudom van több is, de otthoni felhasználásról beszélek), ott a HT (Hyper Threading) ami igazán jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akciókamerák
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vicces képek
- Gran Turismo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
PC-kbe szánt CPU-k is megálltak 8 magnál (tudom van több is, de otthoni felhasználásról beszélek), ott a HT (Hyper Threading) ami igazán jó dolog.