Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
z0d1AK
üzenetére
Én abból indulok ki, hogy ezek telefonok, amikkel játszani is lehet, illetve filmet, zenét hallgatni, netezni alkalom adtán még fényképezni is. Viszont ezekhez nem kell például Tegra K1 erő (láss csodát mindenki lehurrogott, amikor azt mondtam ezt max tabletbe tudják majd tenni a fogyasztása miatt... igazam lett vagy igazam lett...) se 8 azonos mag, amikor az androidra írt apkok 90% ki sem tudja használni a több szálon való adatfeldolgozást. A 4 + 4 magnál látom értelmét annak, hogy amikor nem kell a nyers erő, akkor bekapcsol a segéd IGP és a 4db jóval energia barátabb mag, mint sem az, hogy állandóan le-fel kapcsolgasson a SoC-ból 1-1 magot egymás után. Ha kell a kraft, akkor jöhet az energiazabálás (hisz az a 4 mag arra lett tervezve) a hozzá tartozó több magos bika IGP-vel. No meg először próbáljanak meg a gyártók Android OS-t optimalizálni és csiszolgatni, mint sem 20 core, 100 core-os faxságokkal dobálózzanak.
PC-kbe szánt CPU-k is megálltak 8 magnál (tudom van több is, de otthoni felhasználásról beszélek), ott a HT (Hyper Threading) ami igazán jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
PC-kbe szánt CPU-k is megálltak 8 magnál (tudom van több is, de otthoni felhasználásról beszélek), ott a HT (Hyper Threading) ami igazán jó dolog.