Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarzoltan
tag
válasz
zero977 #61379 üzenetére
Szia! Gratulálok! Én is hasonló kategóriájú készülékeket nézegetek. Nekem még tetszik a THL t200, és a talán nemsokára megjelenő Iocean X8. Most még jól szuperál a w8+ om ugyhogy várok az x8 megjelenésére. Ha megjön a készüléked és lesz tapasztalatod kíváncsi lennék rá. Akár ez a telefon is szóba jöhet nekem is!
-
Gino20
őstag
válasz
zero977 #61379 üzenetére
Szia!
Megkérdezhetném, hogy, miért pont Elephone mellett döntöttél? Vannak róla jó cikkek stb?
Azért is kérdezem, mert én is kínai masinát akarok venni és az se lenne baj ha ,,MTK6592-es" lenne csak azon agyalok, hogy némelyik, miért ilyen olcsó? Pl. THL is kínai nem utolsó sorban nagyon jó értékeléseket kap, de abból egy P8 szintű gép legalább 15000ft-tal többe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő