Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al3xT
tag
válasz
iMaverick
üzenetére
-Valami gond van a kijelzovel. A kek/cian egy bizonyos arnyalatanal vibral.
-az elso honapban a hatlapbol letort egy pici darab, pedig vegig szilikon tokban volt.A tobbi gond az szoftveres (GPS, hangero gomb hektikus mukodese, neha nem reagal vagy belassul a telefon, aggressziv fenyeroszabalyozo stb). Rettento idegesito egy ido utan.

Aztan van, amire nem gondoltam a vetelkor.(pl nincs HSPA+)
Az ar relativ. Kb. 160 fontert vettem tavaly a G3-at. Ha minden igaz, akkor jovo heten jelenik meg a Motorola Moto G (135 font), illetve ki lehet fogni alig hasznalt keszuleket. (a felesegemnek egy szinte uj HTC One-t vettem 240 fontert, amiben mar benne van a bor tok ara is). Komolyan gondolkodom, hogy veszek egy Nexus 5-ot.
Ha barmi gondom van, besetalok az uzletbe es vagy adnak egy cserekeszuleket, vagy egyszeruen adnak egy uj telefont. Ez meger nemi penzt, plane ha azt nezem, hogy vam+afa+"szallitas" is benne van a helyi arakban.
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

rá. igaz nem stock rom, de írtam multkor hajnalban, hogy a sony xperia C is megkapja előzetes tervek szerint. és ha az megkapja akkor nyert ügyed van csak portolni kell az amoira.