Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz
picur220
üzenetére
Antelife.com
Hát, lassan. Három rendelés volt, mert egyszer nem ment át net hiba miatt, majd vissza kértem az árát, újra rendeltem, de maguktól küldték vissza az árát, mert ugyanazt a rendelés számot kapta mindkét rendelés, egy héttel később újra megrendeltem, onnan volt a kínai hetes ünnepi phih, de előtte 2db tracking number jött
és két teló jött egy árában! (az első rendelés után 6, a harmadik után 5 héttel) Majd egy hetet a vámosok bíbelődtek vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Samsung A06 mobiltelefon
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

és két teló jött egy árában! (az első rendelés után 6, a harmadik után 5 héttel) Majd egy hetet a vámosok bíbelődtek vele