- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KukkSteve
senior tag
válasz
csibe1 #49849 üzenetére
Értem. És nem az van hogy a HK nem hozza mostmár a telókat? Vagy rosszul olvasgattam bele itt néhány cikkbe-hsz-be?! (sajnos nincs időm a-tól z-ig minden elolvasni, lehet félreértettem valamit)
gipsztigris:
Telenor apn:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot hogy küldjenek neked egy általános android távbeállító sms-t.
(Én vodánál játszottam el ezt, vagyis küldtem magamnak egy beállítást, igaz nem általános androidot, hanem ZTE Blade beállító üzenetet és csont nélkül beállította a v967s emet...azért mondtam neked androidot, mert tudtommal lenovo droidos teló nincs sehol még Mo-on.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest