Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
Tehát ahogy megjósoltam, készlethiány van belőle. Ilyenkor azért nem iparkodnak válaszolni, mert hátha érkezik és akkor nem esnek el egy megrendeléstől.
Szerintem reális ideig várakoztál, 10 nap korrekt, tehát kérheted a refundot.
Működik a live chat,de ha nincs online operátor, felajánlja, hogy mailt küldj.Vedd fel velük a kapcsolatot, kérj refundot. Várj 3 napot a refundra, ha nem jön, PayPal indulhat.
Igazából az ilyen oldalak nagyon kártékonyak, mert pl. te is, mint Kínából elsőnek rendelő személy, ilyen benyomásokat szerzel, és ezután elmegy az embernek a vásárlástól a kedve, de adott esetben tovább is adja az infót az ismerősi körökben. A negatív tapasztalatok meg köztudottan gyorsabban terjednek a pozitívnál, aminek nem adnak hangot rengetegen, mert minden ok.Szóval ez ne vegye el a kedved!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vicces képek
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest