- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ezért vagyok kiváncsi elfogulatlan véleményre, mert a Sony-t most megkapnám 35e-ért, ami akárhogy mondják nincs túlárazva. Előfizetői hűséget pedig mindenképp vállalok, mert a Lenovo esetén sem maradnék meg a mostani drága csomagomban, hiszen hiába nem köt semmi, sokat kell fizessek érte, már rég benne vagyok.
Váltással meg kapok olyat amiben dupla annyi a beszélgetési idő és 5x annyi az internet keret. Akkor meg miről beszélünk, váltanom muszáj. Tehát ilyen módon a két készülék nekem egy árban van, ez tehát nem szempont.
A paraméterek közt van szempont, hogy nagy akksi, ips kijelző kontra sok minden... felsoroltam már.Köszönöm az eddigi válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest