Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hungobungo senior tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreNem fogja... "Android manages the apps stored in memory automatically: when memory is low, the system will begin killing apps and processes that have been inactive for a while, in reverse order since they were last used (i.e. oldest first). This process is designed to be invisible to the user, such that users do not need to manage memory or the killing of apps themselves. However, confusion over Android memory management has resulted in third-party task killers becoming popular on the Google Play store; these third-party task killers are generally regarded as doing more harm than good." Lefordítva kb.: Az Android memóriában tárolt alkalmazásainak kezelése automatikus: ha a memória alacsonnyá válik, a rendszer elkezdi leállítani azokat az alkalmazásokat és folyamatokat, amik egy ideje inaktívak, a legrégebben használtat legelőször (vagyis fordított sorrendben). A folyamat úgy lett megtervezve, hogy láthatatlan maradjon a felhasználó számára, vagyis a felhasználónak NEM KELL alkalmazások bezárásával foglalkoznia. Az Android-os memóriakezeléssel kapcsolatos tévhitek miatt számos egyedi fejlesztésű taszk gyilkoló alkalmazást lehet a Google Play Áruházból letölteni: ezek általában többet ártanak, mint használnak. 
- 

laslie92 senior tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreNa szóval szerintem Ennél a telefon típusnál kevés az hogy alapból csak 475mb áll elérhetővé! Egy jobb launcher egy két widget és már alapból csak 300mb körül mozog és akkor csak a rendszer készenlétben van! És úgy néz ki ahogyan nekem tetszik! És pl ha játszok egy Játékkal de nem fejeztem be csak úgy mond minimizáltam mert később folytatni szeretném de közbe ha már meg szeretném nyitni a kamerát lehet lassabban fog megnyílni! Tudom Hülyeséget írok de én így vettem észre! és Igen zavaró hogy 4 magos procinál megfog a memória és be kell zárogatni a Programokat! És erről szerintem ne folytassuk vitáinkat mert nem ide fog tartozni! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest