- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
valenc #28915 üzenetére
Nyilván, mivel ők csak kereskedők, ők nem tudnak kihagyni egy gps chippet egy telefonból
Csak arra utaltam, hogy miután fizettél és elküldenek "valamit" (nekem pl. nem is olyan típusú telefont küldtek, mint amit kértem ( [HDC galaxy mini I9300-at rendeltem], ez van a mai napig a rendeléstörténetemben is és egy ilyet küldtek helyette - ráadásul egy feketét és egy rózsaszínt
)
Amíg vásárolnál addig rögtön kapsz válasz e-mailt, mikor reklamáltam 3 napig nem válaszoltak egy levélre sem.
PP dispute-ra pár nap után válaszoltak, hogy ez van. Megírtam nekik, hogy vagy vegyék vissza a telefonokat vagy refundoljanak 20$/telefon. Hallani sem akartak egyikről sem, indokot nem igazán írtak. PP végül visszautalta a 20$/telefon árat egy claimben.
Szóval nem a legmegbízhatóbb webshop, annyi szent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest