Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
Kár itt kötözködnöd velem és nem véletlenül szerkesztettem meg a mondanivalómat, pont az ilyen jellegű támadások miatt! Gwent elmondta a megoldást, ami ráadásul kipróbált eljárás! Amikor ugyanezzel a sim gonddal kérdeztem itt a "szakértőket" széttárták a karjukat. Ha valakinek kérdései vannak, az szerinted amatőr? Elég érdekes ez! Ahelyett, hogy itt lesipuskás módjára a szavakon lovagolnál, legközelebb majd bemutathatod szakértelmedet te is, de visszaolvasva ez fikció lenne!
-
-
FatalEror
addikt
Mert ha ez igaz, úgy mint ahogy az előbb írtad, miért kérdez, miért nem ő válaszol?
Szerintem ez nem annak a függvénye,hogy profi-e vagy sem,vannak dolgok amiben elég jónak tartom magam,és biztos vagyok a dolgokban,de ha komolyabb dolgokat kell csinálni,akkor inkább kikérem pár másik szakértő ember véleményét,hogy biztosra menjek,mert kérdezni semeddig nem tart,és nagyjából ingyenes,és az okozott kárt,amit el lehet követni,már nem ingyenes kijavítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest