Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• robertone2

tag

válasz Terentius #24523 üzenetére

Most faggattam ki a minidealen egy chates csajt a Star S5 Butterfly kapcsán, ez beszédesebb volt mint a múltkori (szerintem jobban beszél angolul), elmondta hogy a szürke elfogyott, azért nem vitték le az árát mint a fehérnek, de a jövő héten elvileg kapnak és akkor megint egy árban lesznek.

Remélem addigra tovább csökken az ára is, majd meglátjuk. Úgyis csak akkoriban jutok pénzhez, nekem pont jól jönne ki a lépés. Szóval elvileg ha csökken a szürke ára is, onnan lehet majd tudni, hogy megérkezett.
    Addigra biztos bejön pár új modell, szóval reménykedhetünk a további áresésben de nekem már a 209 is belefér.

Gondolkodom a THL W8-on is mert nagyon dicséritek, de az erősebb akksi és a több ROM és a gyönyörű külső is a Butterfly mellett tart, a környezetemben van egy csomó Samsung, szeretnék valami eltérő formavilágút és ez nagyon bejön a videók alapján. Remélem nem lesz olyan rossz tapasztalatom a gyártóval mint amit leírtatok korábban, gondolom azért nem ez az általános, kell némi balszerencse is egy hibás készülék kifogásához...

Új hozzászólás Aktív témák