- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- PICO PSU kérdések
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
válasz
sasa311 #17445 üzenetére
Sajnos (vagy nem sajnos, még nem tudtam eldönteni) az Android csak a kernelében és könyvtárszerkezetében, esetleg fájlrendszerében linux, attól feljebb teljesen más. Ha linux volna, elég lenne nyelvi csomagokat letölteni, telepiteni, ha vannak, de elmondható, hogy már szinte minden alkalmazásnak van fordítása. Írtad, hogy mélyen vannak az appokba integrálva a nyelvi fájlok. Na ez a baj. Melyik droid verzióban lesz úgy az appok frissítése, hogy csak a frissítendő dolgokat cseréli ki bennük? Ezt olvastam valahol. Most egy alkalmazás "frissítése" abból áll, hogy kicserélődik az egész apk. Ez felesleges adatforgalmat is eredményez. Ha ez változik, attól kezdve esélyes, hogy nyelvi csomagok is lesznek. Szerintem.
-
Vvarpi
tag
válasz
sasa311 #17445 üzenetére
Gyanús volt, hogy nem véletlen szöszölnek egyesek olyan sokat vele.
Köszönet nekik.
Én is próbálkoztam vele, de nem sikerült összeszednem minden infót.Tudom sokan leírták, de nekem mindig maradtak homályos részletek.
Esetleg ha valaki összerakna egy anyagot a kezdők számára és az bekerülne az ELSŐ hozzászólásba lehet, sok jó magyarítás születne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Yettel topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest