- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #15643 üzenetére
Őszinte leszek, nekem ezek a dolgok teljesen ismeretlenek.
Egy Windows-os PC-t apró darabokból összerakok, feltelepítek vagy javítok, de ez az androidos rendszer számomra teljesen ismeretlen.
iPhone-al is könnyebben meg birkózom, abban már van tapasztalatom.
Szóval amolyan (ahogy itt mondani szokás) szájbarágós leírásokra van szükségem sajnos.
A fentebb említett Flashtool honnan tölthető?
Ha lesz egy kis időm utána olvasok ezeknek a dolgoknak majd kicsit, de mostanában a munkám teljesen leköt. Egyébként tetszik ez az android, bár többet tudnék róla.
Ha a most rendelt UMI X1-em megérkezik kénytelen leszek beletanulni.Ha nem is vállalom be, hogy a CWM-et rátegyem a szűz telefonra, de ha azzal előrébb lennék akkor az én
rossz telefonomra megpróbálom. Ez a változtatás visszavonható?
Visszatehető a gyári recovery? (bár gondolom ennek sok értelme nem lenne) Garancia vesztés miatt érdekelt volna.A linkelt CWM-et letöltöttem. Flashtool honnan tölthető, és hogyan kell telepíteni?
Kérhetek esetleg egy linket, olyan oktató jellegűt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest