- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Miért ne lenne ez hihető?
Mégha a MiStore miatt van is ez, forgalomcsökkentést szerintem nem terveztek.
Tehát az a 3 partner könnyen lehet, hogy felszívja az eddigi igény szerinti rendeléseket.Meg aztán a Xiaomin kívül is van élet. Ha csökken a forgalom, lehet rendelni Meizu-t, Doogee-t, HomTom-ot, Elephone-t. Ezek még vállalhatók.
-
KamuMazsola
őstag
Hogy mi miatt van, azt nem tudom, de mi csak ráfizetünk. Azaz a viszonteladóknál drágább, mintha közvetlen az eustocknál vásárolnánk, így nálam ismét előtérbe került a kínai beszerzés, még akkor is, ha sok pénzem is áll benne. Ami telót most kinéztem magamnak hazai forgalmazónál több mint 40 ezerrel drágább, mint kínából. Jó persze akciós, de ott mindig akciós szinte minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged