Hirdetés
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
asdf_
üzenetére
Rosszul gondolod.
A sugárzás mértéke a távolság négyzetével arányosan csökken, ráadásul hasznos lenne tudni, hogy mennyi telefonálás közben és mennyi ezen kívül, de erről nincs pontos információ. Továbbá mivel sem a nadrág zsebébe nem szoktam tenni (nem fér el
), sem ragasztom magamra, így szerintem ez a kis sugárzás már számomra elhanyagolható, főleg, ha az időfaktort is nézem. Általában a kabát belső zsebében hordom (a mellkasban nincs olyan sugárzás érzékeny szövet, mint az ivarmirigyek), amíg leérek a kocsihoz, de az idő döntő többségében autóban/munkahelyeken/otthon távolabb van: asztalon, vagy tartóban.Érdekesebb lenne, ha azt figyelnék mennyi most a természetes sugárterhelés mellett a mesterséges, mint pl a telefon és egyéb eszközök GSM frekvencia által keltett sugárzása, a mobilinterneté, a GPS-é, a WiFi-é, meg mit tudom én mi minden van még. Bár szerintem átlagos felhasználó esetében még így együtt sem sok, csak, ha valaki egész nap a fejéhez ragasztja a telefont, vagy egy működő antennán ül, de a többség számára nem számottevő.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OTP Bank topic
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hobby elektronika
- Batocera Linux
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), sem ragasztom magamra, így szerintem ez a kis sugárzás már számomra elhanyagolható, főleg, ha az időfaktort is nézem. Általában a kabát belső zsebében hordom (a mellkasban nincs olyan sugárzás érzékeny szövet, mint az ivarmirigyek), amíg leérek a kocsihoz, de az idő döntő többségében autóban/munkahelyeken/otthon távolabb van: asztalon, vagy tartóban.