- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Primary92 #136056 üzenetére
Ulefone armor 2 topik van az xda-n, mikor néztem év elején akkor még elég jól pörgött. Talán még ez a legértelmesebb, esetleg a bv8000. A doogee s60 abszolút nem, leírva nagyon jónak tűnik (nfc, vezeték nélküli töltés, stb. de megint csak a szokásos doogee, szinte minden hazugság vagy nem tuti. Pl. wifi és bluetooth nem szeret együtt működni, vagy ez, vagy az. Wifije kimondottan gyenge. Vezeték nélküli töltés nagyon vacak, legtöbbször el se indul, ha véletlen mégis, akkor lassú, akadozó. De sok töltő paddal nem megy, ami más készülékekkel igen. NFC van benne, de amikor még keresgéltem akkor nem találtam olyant akinek működött volna az nfc leolvasás. Az akku természetesen behazudva, kisebb mint ami rá van írva, vagy legalábbis a bv8000, ulefone mellet nagyon keveset bír. Szoftver akadozik, sokaknak fagyogatott. Kamerák gyengék. Nem tudom kihagytam-e valamit, ha igen akkor az se jó, illetve nem olyan mint ami reklámozva van.
Volt aki pár nap után visszab.szta az s60-at, vett helyette ulefone-t, és azt írta ég és föld, az ulefone-on minden működik ahogy kell.Szerk: eszembe jutott még S60-ról, fingerprint problémás, sokaknak elhalt a vibra motor, a hangszóró egy idő után elhalkul, érintő néha kicsit bolond, sztereónak hirdetett hangszóró, de csak 1 van benne, nem tudom milyen űrtechnológiával érik el hogy az az 1 hangszóró sztereóban szóljon. Biztos arra gondoltak, hogy mind a két füleddel hallod...
-
Ájvé
veterán
válasz
Primary92 #136056 üzenetére
Legtöbb kínai gyártó Mediatekkel dolgozik, azok se rosszak ha jó a SoC és normálisan összerakják vele a mobilt. Snapdragon erősebb de drágább is és nem sok kínai használja.
A8-ba kevés az akku? Pedig ilyen hardver mellett 4050-es akku jónak tűnik.
Nem jött be az X2? Vagy hogy érted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest