- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
molnardenes #134372 üzenetére
Szia! Ott van az aláírásomban. Elmúlt három éves és még nem volt sem javítva sem szétszedve.... Az új akut megvettem lassan egy éve de nem kell még mindig cserélni. Ez így elég? Nem vettem "occó" telefont és próbáltam vele utolérni az éppen aktuális csúcsmodellt! Vettem egy akkori csúcs készüléket és már több mint három éve nem kell b@szogatnom. Ja pontosan 2014.08.05.-én jött meg.
Köszönöm a többi hozzászólást a bejegyzéssel kapcsolatban. Én építő jellegű kritikát fogalmaztam meg de úgy látszik van aki ezt sem érti meg. -
Rawulf
őstag
válasz
molnardenes #134372 üzenetére
Engem nem egy kínai kereskedő és két telefon-gyár embere is kiröhögött, amikor azt mondtam, hogy 3 évig probléma nélkül kellene működnie egy telefonnak. Magyarra fordítva azt mondták, hogy normális ember évente cserél telefont... és nem vicceltek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kuponkunyeráló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged