Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csongi
veterán
Van abban vwlami amit mondasz!
Sok eve kepviselek, de a privat szamom nem adom meg, ugyfeleknek, a ceges szamom megadom a privat szferanak. Problem solved.
.Amugy meg, nem mindegy miert nem veszem fel? Egymilio eletszeru peldat tudok mondani miert nem tudom az adott pillanatba felvenni. 
Persze ettol ha neki olyan kell, olyat kell keresni. De mivel nincs akkora kereslet erre, ezert csak par gyarto termekeben van jelen ez a funkcio. A lenyeg talat keszuleket.

Offline navigaciohoz, meg vegye meg az IGO-t, vagy hasznalja a Google mapstot. -
junkpod
nagyúr
"Beszélsz, jön egy hívás, dual activenál látod ki hív, elnézést kérsz az aktuális ügyfeledtől hogy fontos hívásod van és leteszed másikat meg felveszed. Stand-by esetén nem látod ki keres (csak sms-t kapsz, ügyfélnek pedig nem leszel elérhető ami kicsit negatívan hathat, persze lehet magyarázkodni, de az mint tudjuk már rég rossz) és nem tudsz mindjárt hívást váltani se, ami dual activenál szintén egy lehetőség"
Hát nem tudom honnan veszed ezeket, majd 10 éve használok duál stand by telokat és nem ezt tapasztaltam.
Ez már nagyon off, de soha eddigi életemben nem magyarázkodtam ha nem voltam elérhető 5 percig. Te jártál már mondjuk mélygarázsban?
Pedig ügyfelekkel kereskedem...
A kérdező kolléga meg igazán szólhatna, hogy "srácok, köszi de ragaszkodom és átmegyek a másik topic ba"A waze is csodásan navigálni net nélkül is. Amúgy fura egy lelőhely lehet ha elvárja a laptopozast, kommunikációt, utazást, de nem ad mobilnetet

Új hozzászólás Aktív témák
- iphone X (10) 64gb space grey független 100% akku
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.Amugy meg, nem mindegy miert nem veszem fel? Egymilio eletszeru peldat tudok mondani miert nem tudom az adott pillanatba felvenni.