- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
svgyula #127972 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy ismerőseimnek az utóbbi hónapokban (szűk fél évben) 4 Xiaomit vettem. Ezek közül 4-en kivették a dobozból és úgy használták ahogy van, természetesen a mai napig használják.
Olcsó volt (3 készülék darabja 45 ezer mindenestül, az egyik meg 50 ezer), nekik tetszett külsőre, úgy rendeltem.
Arra akartam utalni, hogy ha megfelelő (gyári, nem tákolt webshopos) ROM-mal érkezik, én így kértem és kaptam, akkor tud magyarul (nekik ez számított), nincs velük semmi teendő, egyikük sem akart ROM-olgatni (és én sem), nem is érdekelte őket ez a dolog, valamint az sem, hogy hány magos, sem a szélessége mm-ben, hanem, hogy jól használható, olcsó készülék legyen és tetsszen nekik. Ezeket a Redmi 3 Pro és a RN3 Pro teljesítette.
Nem azt mondom, hogy más nem lett volna jó nekik, de ilyen ár(ak)on, szerintem jó vétel volt mind a négy készülék és joggal dicsérik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest