- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
svgyula #127005 üzenetére
A helyedben én maradnék az "occó" telónál. Ha képes lesz megbecsülni és vigyázni rá akkor az is telefon egy darabig aztán érdemes tovább lépni ezeknek az ismeretében..............
+1.
Fiam fejlődéstörténete: Ericsson k530 -> Star W450 (brrrr....) -> Lenovo A820 -> Xiaomi Redmi3pro.
Megtanulta értékelni a mit és hogyan - és persze nem keveset kellett neki beszélni erről.(#127008) Milestone2
Ugye? Naugyehogyugye
Akkor kezdte el elhinni amit mondtam, amikor megmutattam neki a fórumot, meg amikor látta, hogy apa hogyan élesztgeti a telefonokat, meg miket trükközik velük. -
Soká
senior tag
válasz
svgyula #127005 üzenetére
"A helyedben én maradnék az "occó" telónál."
Szerintem is, de az eredeti kérdésemtől elég gyorsan elkanyarodtunk.
Talán jön majd valaki, akinek van tapasztalata az olcsóbb kütyükkel, mint például ez:
HOMTOM HT16
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged