Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
LámaZ
üzenetére
Muszáj vagyok a Tiédre reagálni. Ha megnézed pl. az én regemet, akkor láthatod, hogy nem ma kezdtem. Másrészt, ha tovább mész, akkor láthatod, hogy online nem hirdetek, tehát tőlem úgy vesz telót valaki hogy azzal személyes kontaktban vagyok, általában napi szinten (igen, én offline tartom velük kapcsolatot, és utazás közben nem kockulok, mivel egyébként vezetek, de vonaton ülve sem jut eszembe agyonnyomkodni a telót - mondjuk nem tudom irigyelni azokat az embereket, akik napi 7-8 órában tudják nyomkodni a telójukat, mert elmegy mellettük a valódi élet).
A jutalékos magyarázatodat szerintem már kivehetnéd a repertoárodból, mert eddig is értelmetlen volt, mivel ugye a jutalék akkor sok, ha minél több pénzt hozol, ahhoz pedig minél drágább termékeket kell eladni, tehát itt valami paradoxon keletkezett.És ami a lényeg: én megértem, hogy Neked miért kell a B20, azonban többek között Te sem érted meg azt, hogy másnak miért nem igény. Pedig elhiheted, hogy ti vagytok a való életben kevesebben...

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Gyúrósok ide!
- Revolut
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hét évig frissül az új iQOO
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB fekete garanciával
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő