- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
RVR400 #120797 üzenetére
Eszem ágában sincs Lumia 830-ast venni 80 ezerért, azért hoztam fel példának, mert ha van itthon 80 ezerért optikai képstabilizátoros teló, akkor logikusnak tűnt, hogy Kínában is van hasonló kamerás képességekkel megáldott androidos, némileg kevesebbért.
Egyébként kérdés, hogy mi az átlagos. A Lumia 830 képei szerintem messze átlagon felüliek. Mondom ezt úgy, hogy a linken szereplő első képnél jobbat is lehet vele csinálni, gyenge fényviszonyok között is. Természetesen vannak hibái, de az átlagnál szerintem sokkal jobb a kamerája.
(#120798) ZolkoW Egyetértek: jó a Mi4, de a 930-as kamerája egyértelműen jobb.
"a korábbi androidos csúcsmodellek már lassan bekúsznak az 50ezres ársávba"
Ilyesmi tippekre számítottam, amikor tegnap leírtam a szempontjaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged