Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Garry84: Sumák aprós?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407 #115288 üzenetére
Nem nagyon nyerte el a tetszésemet, még gagyi honlapot sem találtam róla... az a szín ami a golden, az nekem inkább ilyen hipózott rózsaszín, ráadásul ezen review egész korrekt képet ad róla, pl h nem tölti ki a képernyőt, a gomb világítás mintha nem is lenne, lassan reagál, (nem laggol, csak lassan reagál), valahogy a fhd felbontást sem látom, a kontraszt is alig, b20 sincs... és akkor még ki tudja h az aksi mit tud.
Pedig ígéretesnek tűnt... de ezek alapján és amennyit kérnek érte, nagyon nem győzött meg..
Akkor inkább doogee f5, még ha papíron gyengébb is, de használatban nem tűnik fel, árban meg feleannyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Nyomtató topik
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest