- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
balazs1011 #109827 üzenetére
Én szinte csak onnan rendelek. Már több mint 10 telefon jött onnan, és eddig minden rendben volt. Még a NL post ment áfa nélkül azzal kértem, most tértem át az Eoropean Expressr-e. Én ajánlom, de itt sokan köpködnek rá.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
balazs1011 #109827 üzenetére
,lehet,de a kb. 30db rendelésemből egy nem jött meg és azt állították hogy én nem vettem át ami nem igaz.Pénzt nem kaptam vissza,csak 80% kupont amit le kellett vásárolnom.Egy másik esetben ami most történt ,az EU-s rendelésem 22 nap alatt ért ide.Ezalatt 2x írtam rájuk,mire kaptam nyomkövetést,ami állt 16 napig.Aztán megint írtam és végre megjött.Az online chat-juk szar,sokszor nem tudtak válaszolni a feltett kérdésre,csak türelemre intettek hogy majd válaszolnak.Szóval nem jobb vagy rosszabb másik ilyen boltnál.Szerencse kérdése is szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Tőzsde és gazdaság
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- BestBuy topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged