Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
Beni2360
üzenetére
En arra beszeltem hogy a kinai nem teriti vissza. Nem tudtam hogy ez igy mukodik, de ebben az esetben csak a posta ktsg-et, uzemanyag ktsg-et es az idot bukom a postara es vamhivatalba jarkalas miatt. Visszapostazni meg csomagkovetossel kell, mert kulonben eltunik utkozben, a csomagkovetos posta meg tobb mint 2000ft kinaba.
Az utolso mondatodat nem igazan ertem. Nem akartam kerdezni semmit toled. Mi az hogy IGEN? Mi igen? -
RVR400
veterán
válasz
Beni2360
üzenetére
Azért anno volt itt olyan sztori, hogy valakinek kishibás volt egy cucca, úgy gondolta, hogy jelzi az eladónak, hogy szar, visszakéri az árát, és még a cuccot sem küldi vissza. Azért kontinensnyi távolságból ne várjuk már el, hogy két hibásan leírt mondat után rögtön elhisznek mindent ilyenek mellett... Ráadásul, aki gariztatott már itthon bármit is, az tudhatja, hogy sok szervizből még akkor is majdnem elzavarják az embert, amikor rögtön látják a hibát, de nem tetszik nekik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- SONY LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi