- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
WOT-H-A-C #103901 üzenetére
Gondoltam... a frekvenciákra gondolsz (gondoltál) esetleg (Voda 900? stb.), az összefoglalót azért végig olvastam annó... szal ROM-ok, csak kínai hálózaton megy... kínai modellek... Lenovo esetén a hamisak... külön c jelölés, meg a kínai piacra szánt modellek, kamu darabok esetén Antutu megmókolása... kamu Samsungok, stb.!?
Meg persze.... proci -k, stb. (vagy mire gondolsz... mostmár felcsigáztál, hogy mire nem gondolok.... eléggé utánajárok minden sz*rnak, mibe "belevágok" - pénzt költök... szerintem eléggé körültekintő voltam... és igen tudom, hogy a mobil nagyon más tészta... sok a "buktató"... azért is kezdtem ezzel a kérdésemet, hogy hátha van valami olyan a termékbe / terméklapon, amin átsiklottam...
(várom majd a kifejtést)Ja és akkor jelenpillantban a 35E nettó / 50E bruttó BEST BUY-okat, ha van, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest