Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
Én efox-shop.com-ról rendeltem Németországból (decemberben, Cubot S208 , 99 Euro volt) , az 5-ik munkanapon megérkezett a cucc, ajánlom másoknak is - Xiaomi nincs. Most márciusban az eu.banggood.com-ról (Anglia) rendeltem egy Cubot S222-t 124,56 dollárért (a lehető legrosszabbkor, cirka 300 Ft volt a dollár), ez a 13-ik munkanapon (17-ik naptári nap) érkezett meg, kicsit sokallom, de ettől még ajánlom másoknak is, Xiaomi itt sincs. Coolicool.com-ot favorizálják sokan, ám ott ha az adott telefonnál rákattintasz hogy német raktárból induljon, már nem olyan vonzó az ár.
Az általad linkelt "üzletről" sosem hallottam - de persze ettől még lehet jó.Üdv
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Autós kamera eladó
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest