Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

janaman01
addikt
 - 

janaman01
addikt
no, gyerekek, részemről a honorbuy, ajánlott shop lett ugyanis a hibás meizu m1 note helyett küldtek egy másikat , EU s rendelés volt, eu ba kellett visszaküldenem, és dhl el küldték is a másikat tegnap, ma dél körül kaptam kézhez, és tökéletesen müködik...
hozzátartozik, kellett egy kis paypal ráhatás...nade melyik kinainak nem kell?
ja és ugye a tokot üvegfóliát érintőt, usb autóstöltőt sima fóliát stb nem küldtem vissza, irtam is nekik hogy nem kell , de ugyanúgy belerakták a mostaniba is
 mindegy én jeleztem..mosom kezeimet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

janaman01
addikt
skacok ezt az oldalt ismeritek már , marha megbizható , stb stb

szerk ( csak rossz poén )
 - 

janaman01
addikt
válasz

zolipapa66

üzenetére
						köszi

- 

janaman01
addikt
válasz

zolipapa66

üzenetére
						huh itt aztán van egy pár kép különböző telókkal készitve...szerintem aki tanácstalan kamera ügyben annak be lehetne linkelni ezt simán...
 - 

janaman01
addikt
nos igen chigon tól nekem is mind bontottan jött, de nem azért mert visszaküldött volt...ezt nem lehet rájuk fogni, gondolom leellenőrzik elötte....pláne a jiayu amit előrendelésben vettem, az is felbontottban jött, nade még akkor adta ki a gyártó tehát eleve nem lehetett visszaküldött

most a honorbuyal van egy kis döccenésem, ugynis egy meizu m1 et küldtem vissza nekik amit ami nappal meg is kaptak és ha minden igaz küldenek egy másikat , irtam nekik hogy bontatlant küldjenek, erre visszairták hogy eu ban az összeset felbontják mert kiküldés előtt elenőrzik stb mondom jó ...
ha minden igaz akkor a honor mehet vissza az ajánlottak közé ugyanis a már megvásárolt kiküldött meizum státusza megint megváltozott ez alapján :

2015-05-26 12:49:23 Preparation in EU Warehouse
2015-05-07 11:47:58 Delivered
2015-04-21 08:28:22 Shipped
2015-04-20 08:53:51 In preparazione Slovenia
2015-04-18 04:20:01 Preparation in EU Warehouse
2015-04-17 13:26:58 Payment acceptedpersze meg kell jegyezni, hogy a paypal védelem sokat lenditett ez ügyben ,szóval gyerekek, mégeygszer elmondom, ha lehet paypal al fizessetek

- 

janaman01
addikt
válasz

matyi19

üzenetére
						a coolpad ról pár szót ? nos teljesen rendben van a telefon úgy ahogy van , mind kijelző, gps, kamera , összeszerelés, hangminőség stb talán a v5 mellett az szól hogy, azt hiszem abban benne a magyar nyelv ( de akinek van az majd rácáfol, vagy megerősit) alapból, a coolpad ban meg az első romban volt benne , a frissitések során sajnos eltünt, és ha zavar az angol akkor sajnos fel kell rakni a mexel féle emuit ami ugyanolyan teljes értékű mint a gyári csakhát akkor romozgatni kell
 - 

janaman01
addikt
válasz

viatorrent

üzenetére
						Hopp ez tuti nekem szánta pedig a jóisten

Viccet félretéve..sokat nem tudsz csinálni, max egy factory reset, aztán vissza a feladónak... - 

janaman01
addikt
válasz

üzenetére
						sok sikert
 nem mondod hohy neked is a chigon csapattal van gondod? - 

janaman01
addikt
ide is berakom nincs ezen titkolni való:
igen chigon tól vettem a jiayu s3 at, a beszédhangszórójával van baj, olyan mint amikor a membrán kiszakad, és torz az egész meg sistereg recseg, beszélgetés közben, namost chigonnal elkezdtünk ez ügyben levelezni az alin , annyiban maradtunk hogy küld receivert hozzá és belerakom én...kb eltelt egy hónap, nem reagáltak utána már semmire, erre alin jelentettem öket (köszönet érte wwenigma nak , azt se tudtam hogy lehet ilyet ) hogy xarnak rám, másnap egyből jött egy levél , hogy mennyire sajnálják de Jackel akivel lebeszéltem, egyéb elfoglaltsága miatt nem ér rá és ezért más veszi kézbe az ügyemet, és hogy ne aggódjak ezen a héten küldik stb...namost ezen a héten megintcsak elkezdtek xarni rám , mert semmi nem jött hogy elküldték volna vagy valamit léptek volna ez ügyben...
a magyarországi partner gyanánt hungobungot ismerem csak, de Ő is kb 1 hónapja baxik válaszolni bármire is,...qq messengeren se , telefonon se stb...szerk : lassan 2 hónapja semmi...erre azért nem lehet azt mondani hogy nem vagyok türelmes....azt meg pláne nem hogy korrektek lennének...
 - 

janaman01
addikt
Na..ha a honorral (honorbuy)nem jutok közös nevezőre , lehet honor
 lesz belőle 
 - 

janaman01
addikt
na jó, idén nyártól .....talán ez nem teljesen helytálló

b0bcat: ebben igazat adok, mármint a spórolásban...hiába vannak itt a 2,3 gb os telók hiába az új soc, nem nagyon tudunk jó telefont választani mégse, egyik a kamerán spórol , másik a hangszórón a harmadik a kijelzőn és még sorolhatnám...
és a lényegről még nem is beszéltünk a rendszerről..ott volt a kis lenovo A820 am...ugy ment mint kés a vajban

CineDOG1: ott a pont

- 

janaman01
addikt
válasz

b0bcat

üzenetére
						nyilván lesznek 512 ek is , 1gb is, most nem erről beszélek, sőt ha azt vesszük ilyet is vehetsz ha nagyon akarsz, de már most is 2gb al jönnek ki az újak....( mindegy ha nem akarod érteni miröl beszélek, akkor ha elmutogatom se érted meg....)
 - 

janaman01
addikt
azért hozzá kell tegyük , hogy szinte "napról napra" jönnek ki az újdonságok, és ha igy vesszük, itt pár hónap elteltével tényleg csak a múlté lesz az 1Gb....most a kinaiak a gyorstöltéssel próbálkoznak felzárkózni a " nagyokhoz" jönnek ( itt vannak) a 10 12 magos procik stb...reálisnak tartom én is az alap 2gb ot 3-4 hónap múlva..
éééés végre...
 - 

janaman01
addikt
válasz

aytukabozs

üzenetére
						igen az lte tiltását el is hiszem mert ezeknél a mobiloknál már semmin nem csodálkozom el! Sőt a jiayun is ki is fogom én is próbálni, mert még nem ismerem ezt a "trükköt"

- 

janaman01
addikt
válasz

aytukabozs

üzenetére
						ööö ...a 4g az nem csak adatot tud? ha hivok akkor átvált mindig 3g re a jiayu pl., de lehet rosszul tudom
 - 

janaman01
addikt
válasz

Dhampir

üzenetére
						kinai oldalak leirják ezt egyértelmüen :
What about the No reason return policy?
We not accept "No reason" return!!!!
Like "I am not like" , "It is not like I think" ,"I think will have some more function", "My phone signal is weak" , "Speed not like I wish" ETCszerk : ezzel mondjuk csak az a baj, hogy ha valóban baj van a cuccal, akkor se nagyon szeretik gariztatni

- 

janaman01
addikt
válasz

petrosilov

üzenetére
						Pedig ott van az..
LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
LTE band 3(1800), 40(2300) - L04 modeSzerk : ja nincs
 mit néztem ?? De valamit nagyon el-néztem - 

janaman01
addikt
válasz

üzenetére
						nem az alival van baj hanem a fizetési móddal...marha sokat rendeltem már aliról, sajnos most gariztatnom kellene egy telót de tehetetlen vagyok az eladó nem foglalkozik velem, innentől kezdve csakis paypalos fizetéssel...
aytukabozs: és ha jól tudom 3 e ft ?
szerk : jól tudom

- 

janaman01
addikt
Nos gyerekek , aki azon gondolkozik hogy az aliexpress es Shenzhen Chigon Technology Co., Ltd. tól vegyen bármit is, az kétszer is gondolja át ....
röviden: kb egy hónapja próbálom gariztatni a jiayu s3 am le se xarnak....
kicsit hosszabban ( a teljesség kedvéért): elkezdődött egyfajta beszélgetés miszerint én jeleztem az eladónak hogy a beszédhangszóróval van probléma, válaszolt is hogy megoldják és ha úgy jó nekem küldenek alkatrészt, amit vagy belerakok én vagy elküldöm a magyarországi képviseletnek ( sokan tudják kiröl van szó) és ők megcsinálják..
ennél jobb nem is lehetne gondoltam még kinába se kell visszaküldeni....csakhogy itt meg is állt a történet kb 3 hete se a chigon csapat , se a magyar képvislet nem reagál semmire még annyira se méltatnak hogy kabbe
röviden ennyi a történet lehet valakinek jó tapasztalatai vannak velük kapcsolatban , nekem sajnos nem...és azért irtam le hogy ne a saját károtokon tanuljatok...
 - 

janaman01
addikt
válasz

petrosilov

üzenetére
						Akkor a fent emlitett telók elvileg beleférnek, emlitetetted a gps-t, az lesz a kérdéses pont , igazából azok a soc ok már jobban teljesitenek, kérdés hogy azokban a telókban is? Érdemes pár forumot átrágnod mindét telefonnal kapcsolatban gps terén.
 - 

janaman01
addikt
válasz

petrosilov

üzenetére
						Én egyiket se venném, de majd a többiek rácáfolnak....
 - 

janaman01
addikt
válasz

petrosilov

üzenetére
						Igen az se tudja, felmész a telekom ra..vagy rákeresel telekom 4g lefedettségi térkép re és ott meglátátod....viszont elég sok helyen fontos a B20
 - 

janaman01
addikt
válasz

petrosilov

üzenetére
						ha vidéken akarod kihasználni mondjuk a 4g előnyeit akkor kapásból felejtős a lenovo k3 ..olyat keress ami tudja a B20 at ( 800 at is) ugyanis az ország nagyobb lefedettségét ez adja...
k3 : 4G bands: LTE band 1(2100), 3(1800), 7(2600), 38(2600), 39(1900), 40(2300)
 - 

janaman01
addikt
én csak a meizut fikkantotam le...de azt lehet nem ? az má az enyimé ehehehe
gipsztigris: olvasd el figyelmesen és akkor tudni fogod melyik lenovo ról van szó...
szerk ..jah értem mire célzol...nem a lenovót fosh oztam le hanem úgy általában a kinaiakat...nah csak tisztázzuk a végére...
ennyi..
 - 

janaman01
addikt
_ szubjektiv........-------lenovo P70-A, rooted and loved

_szubjektiv .......-------ha rám hallgatsz fosh az összes :D
én még kettőt se egyszerre...max ha képet nagyitok..
ja ez nem az én véleményem nekem nincs K lenovóm..csak olvastam egy fórumban gondolom hátha segit a döntésben

- 

janaman01
addikt
és itt egy másik vélemény a lenovoról........ha rám hallgatsz fosh az összes

Amióta ledobtam az első M1-esemet, azóta volt újra - az ötödik - LG G2-esem, de valahogy hiányérzetem volt.
Gyorsan le is cseréltem egy Lenovo K3 Note típusú ketyerére. Na onnan gyorsan vissza is jöttem hozzátok, ide a Meizu fanokhoz. És mindezt miért ?
Szubjektív összehasonlításom ami a Meizu mellett szól:
- Anyaghasználat jobb
- Súlyeloszlás jobb
- Kamera minősége jobb - kovetkező blogomban benne lesz
- Hangminőség u.a.
- Kijelző színhőmérséklete illetve minősége fényévekkel jobb
- Hátlap gyatra anyagból volt, ez ugyan fényes, de jobb
- Kijelző/Teljes méret aránya sokkal jobb
- Terhelésre a Lenovo totál belassult, fps drop hegyek
- Meizu 10 pontos touch, K3 Note csak 5 - 

janaman01
addikt
válasz

beni26k

üzenetére
						átlagos hagnszórónak nem nevezném..inkább az alatti...pl egy coolpad f1 simán leveri mindenben...a gyári galéri, sokszor mire bead egy képet , megőszülök
 mindegy ..nem vitatkozok senkivel..és nem bántom a szemed fényét... 
hát ja a jiayu legalább jelzi a nem fogadott hivásokat..ha csak egyszer csörren meg a teló
 és igen a jiayunak meg a beszédhangszórója a kaka, a meizuval legalább lehet telefonálni ...persze ha meghallod hogy keresnek 
 illetve mire az emelkedő csengőhang eléri a maximumot, de addigra meg sajnos lerakják, igy hivhatsz vissza mindenkit, persze irodába ahol csak a légy zümmög , ott tökéletes
power gomb hiba, kijelző hiba és még sorolhatnám az szerintem hardveres...mindegy én itt lezártam..és ez miatt nem esek neki senkinek...
 - 

janaman01
addikt
válasz

beni26k

üzenetére
						akkor kifogtál egy jó darabot..használd egészséggel sokáig( és ezt most komolyan mondom)...nálam is van egy....de nem sokáig ...
 regényt lehetne irni róla mi a probléma velük...WOT-H-A-C: kamera ügyben meg kell emliteni, hogy kellő fényviszonyok mellett valóban jó képeket lő...viszont kevés fénynél már erősen romlik a szint
 illetve sokszor zöldes árnyalatú képeket lő, illetve a videó igencsak beszaggat ha nincs elég fény.. - 

janaman01
addikt
válasz

dokee78

üzenetére
						itt találsz pár valós képet sreenshot ot az elfánt 6000 röl...
 - 

janaman01
addikt
úgy látom több szavazat nincs
 sebaj,,,egyébként élöben még nagyobb az eltérés a bal oldali javára...a jobb oldali már már zöldes
 nos a bal oldali jiayu s3, jobb oldali meizu m1 notedlaj: na esküszöm megcsinálom
 van kutya is 2 teló is 
 - 

janaman01
addikt
Hm...érdekes még várok pár véleményt aztán elárulom melyik , melyik teló , nyilván nem titok csak nem akarom hogy ez befolyásoljon valakit is

- 

janaman01
addikt
válasz

aytukabozs

üzenetére
						teljesen egyetértek..lassan 3 hete csak megy az össze vissza irogatás a jiayu s3 gari ügyében...és még semmi konkrétat nem tudok..( teló még persze nálam)...mármint kinai oldalról!
 - 

janaman01
addikt
válasz

aytukabozs

üzenetére
						jó helyen jársz cicamica

- 

janaman01
addikt
 - 

janaman01
addikt
nekem is úgy rémlett
 kiváncsi leszek a véleményekre - 

janaman01
addikt
ilyet már bepróbált esetleg valaki ?
 - 

janaman01
addikt
BullZeye: mi miatt akarod cserélni a jiayu t ?
 - 

janaman01
addikt
válasz

fateless

üzenetére
						felment rá a frissités szóval nem klón
 vagy ebből is kifogtam egy hibás darabot ehehe na akkor földhöz csapkodom az összeset 
(komolyra forditva: a fórumban is irták hogy a hang nem egy világbajnok..olvasgattam az orosz fórumot , ott is jelezték egy páran...) vagy Te fogtál ki egy jót
meg a kis apróságok...emelkedő csengőhangot nem lehet kivenni belőle csak mókolással...na neeee már okostelefon ?
 2. sim kártyás( hivószámot nem küldi el..sehol nem lehet állitani) stb... - 

janaman01
addikt
válasz

fateless

üzenetére
						tőlem...nálam meg meizu jiayu napi használatban...nem csak ránézésre...
már eleve bekapcsoláskor ( nekem szembetűnő ) hogy a kis kör led gomb , nem egységesen világit ...a jobb széle halványabb....másoknál a bal
 tudom ez kis apróság , de ne legyünk már elájulva a meizutól ...MOD akkor nem hallottad még a jiayu s3 at...

- 

janaman01
addikt
válasz

BullZeye

üzenetére
						illetve a fényképezője
, most már használom a meizut is pár napja....kijelzőjén a fehér a jiayuhoz képest nem fehér hanem sárga
, hang egy matyif...sz....rendszer...?, van mit javitani..
be kell látni a fényképezője jobb mint a jiayué, én többet vártam tőle...
de ha rám hallgattok mindenki azt vesz amit akar...200 dodó környékén meg pláne ne keresgéljünk mostanában nagy elvárásokkal.. - 

janaman01
addikt
 - 

janaman01
addikt
válasz

KurtCobain

üzenetére
						csak kivettem a pipát.....

- 

janaman01
addikt
nem igazán tudok, de egy próbát megér..ha felmegy, és nyilván nem mtk, hanem android settings és band mode ha van olyan

- 

janaman01
addikt
válasz

KurtCobain

üzenetére
						"mondjuk nem is kell"

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
 - Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
 - iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
 - Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ja és nyomták azt is dhl el..nem baxakodtak

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csinálhatunk ha gondolod 

valami mókólás van azért itt....