Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

CoolBoy323 nagyúr nos nem bírok magammal, kell egy ilyen csoda telefon nekem  segítenétek, hogy melyiket is vegyem?! igényeim: 
 keret: 40k környéke (nem baj, ha olcsóbb de ha 45k-ért van sokkal jobb, meggondolom...) 170USD környéke de ha 45k-ért van sokkal jobb, meggondolom...) 170USD környéke
 kijelző: minél kisebb! de ahogy látom 4,5 alatt kb nincs sok minden :/ Motorola Defynél nem rosszabb pixel/képméret arány (PPI)
 4 mag, 1gb ram minimum
 jó akksi (üzemidő)Lenovo A820, THL W100 amiket én így hirtelen néztem, meg amiket itt ajánlani szoktatok... 
- 

CoolBoy323 nagyúr válasz  osztraksajt

üzenetére osztraksajt

üzenetérepedig már átnyálaztam, de nem találtam    bocsánat, pedig én sem szeretem más topikokban az ilyen hülyéket, mint most én voltam  tehát ha jól értelmezem, akkor lehet, h nem kell semmit fizetni utána, de ha peches vagyok, akkor +ÁFA... erről számlát lehet kérni? 
- 

CoolBoy323 nagyúr ez a vámolásos dolog hogy működik? pl: van egy telefon 100dodóért... jön rá gondolom a szállítási költség... és a vám is? de az csak akkor, ha "elkapják"? az mennyi pénz, és hogy fizetendő? 
- 

CoolBoy323 nagyúr hol tudnék utánaolvasni ezeknek a rendelős dolgoknak? hogy honnan, mennyiért lehet rendelni, mit meg ilyeneket... nem tudom, h itt kell-e kérdezősködni, így inkább csak tapogatózom  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hatalmas, 16K felbontású, szemüveg nélküli 3D kijelzőt villantott a BOE
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de ha 45k-ért van sokkal jobb, meggondolom...) 170USD környéke
 de ha 45k-ért van sokkal jobb, meggondolom...) 170USD környéke 

csak
 csak