Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
keresek egy programot, bár nem tudom, hogy létezhet-e ilyen. Mondom, hogy miről van szó.
Járom az országot, és a telefonom navigál. Na most olyan progit keresnék, ami gps alapján jegyzi, hogy épp merre jártam egy adott nap, és megjeleníti az útvonalat is. Ezzel mintegy "merre jártam már" térképet lehetne csinálnom. Létezhet ilyen? Ha még a telóról ki is lehetne ezt szedni, és közösségi oldalon megjeleníteni, az maga lenne a csoda
(tudom, van a Bejelentkezés funkció, de azt csak azokon a helyeken használom, ahol megállok pihenni, ebédelni stb...)
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Update 08.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest