Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Aktív témák
-
mzprox
aktív tag
Heya,
Új vagyok még az androidos világban, lenne egy kérdésem:
Sok helyen mondták meg olvastam, hogy ha nem akarok kéretlenül fizetni akkor telepítsem az apn droid alkalmazást.
Nemrég előfizettem mobilnetre és az apn droid azt is kikapcsolja, szóval amikor netezek akkor kikapcsolom az apn droidot.
De tulajdonképen mi az amitől engem "véd" az apn droid? ha van mobilnetem amit nem számláznak túl akkor hagyhatom most már folyamatosan kikapcsolva vagy jó ha megy?kösz
-
mzprox
aktív tag
újdonsült spica tulaj vagyok, az androiddal is ismerkedem meg gps-es kütyüm se volt még: van egy kérdésem
Meg tudom e oldani és ha igen milyen app-al hogy ki tudjak jelölni egy helyet valahol és utána a telefon mindig mutatja, hogy az a pont merre van. Szóval nem konkrét utcára, házszámra gondolok hanem akármilyen helyre. Ha van ilyen-és azért ez elég valószínű- akkor gondolom kell hozzá gps-es kapcsolat. Ezeknek a műholdaknak milyen a lefedettsége? Nemsokára Dél-Ny kínában fogok barangolni vajon ott is működik?
Aktív témák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest