- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
BLN control-ra keress rá, talán már s5830i-re is van támogatás.
Nem elég csak az alkalmazás, a rom-nak is támogatnia kell - vagy eleve ilyen rom-ot raksz fel, vagy patch-elsz, vagy manuálisan módosítod a rom-odat. Nem, nem tudom, h miként. De úgy hallottam nem egy nagy was ist das még manuálisan sem, csak itt-ott kell átírni vmit, vagy berakni egy fájlt, vagy ilyesmi.Amúgy miért nem a telefon topikjában kérdezed ezt?
-
Probert75
addikt
Azért nem működnek, mert a rendszer nem támogatja. Kernelt kell cserélni. A sima Ace-en Pl. a KETUT féle kernelekkel rendesen megy a BLN Control Pro. Nekem a b84-es van a romomban és jelezi rendesen villogtatással a nemfogadott hívást, olvasatlan sms-t és a gmail-t. Az "i"-s készülékekhez nem tudom milyen kernel kell. Ahhoz még szinte semmi sincs.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged