Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nem Én vagyok a rosszindulatú, hanem a rIgo gyártója/forgalmazója, mert Ők nem engedik neked megvenni.
Nem tudsz Igo primot venni (androidra meg semelyiket), mert nem lehet - sose lehetett venni, csak 1-2 autós navi gyártó kütyüjével együtt, vagy ájfónra... de ha mégis, azért kérdeztem hogy hol vennéd, mert sok mindenkinek segítség lenne.Amúgy ez már sokszor ki lett tárgyalva, többek között ma is (és nem véletlen számít wareznak az Igo majdnem minden esetben, majdnem minden topikban, majdnem minden fórumon, majdnem minden weboldalon, hanem a fentiek miatt)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem tudsz Igo primot venni (androidra meg semelyiket), mert nem lehet - sose lehetett venni, csak 1-2 autós navi gyártó kütyüjével együtt, vagy ájfónra... de ha mégis, azért kérdeztem hogy hol vennéd, mert sok mindenkinek segítség lenne.