Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Igazából már szerintem semmire. Kevés telefonhoz van módosított kernel, ami lehetővé teszi a CPU órajel változtatást, az ilyenekhez viszont már vannak rom-ok is, amikbe ez a választási lehetőség alapból be van építve. Erre külső program használatát sok helyen nem is ajánlják.
(#40805) Celtis
Ezt a "nem kezeli az orientációra vonatkozó információkat" nem egészen értem, nekem mindent rendesen megjelenít. Plusz a jobb felső sarokba ott van még a forgatás nyilacska is. Ha az végképp nem jó, akkor kikapcsolhatod a képernyőforgatás lehetőségét, vagy tehetsz fel erre külön programot (pl. Task-er), ami tudja programonként szabályozni a forgatást.
Aktív témák
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wuthering Waves
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest