- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
flash- #29990 üzenetére
Elég brutális, ellopás esetén folyton visszakapcsolja a wifit/mobilnetet/GPS-t (akkor is ha a user letiltja), jelez ha ellopáskor a telefonod aksija gyenge, és ha a telefonod root-olt, akkor egy factory resetet követően is megmarad az alkalmazás és ugyanúgy küldi a GPS koordinátákat, ráadásul az alkalmazásnak egy tetszőleges vagy egy generált álnevet is adhatsz így gyanút se kelt (én "Google Backup" -nak neveztem el).
Mindemellett a programcsomag tartalmaz még jó pár hasznos dolgot (pl tűzfalat, egyedül a log funkciót hiányolom belőle de van még hívás és SMS szűrő is), bár én az antivírus modult letiltottam mert feleslegesnek tartom.
...és ingyenes
#29.994: telepítsd fel az android SDK-t, tartalmaz egy elég jól összerakott emulátort is.
-
atillaahun
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest