- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
aimettirlz #28612 üzenetére
Nekem a go keyboard nem jött be, smart keyboard prot használok, smsből meg a gyárit.
De megnézheted a swiftkey x-et is, az volt nekem képernyőn a legjobb, csak szarul kezeli a fizikai billt, ezért maradtam a smart keyboardnál, az is elég pontos.
De neked fizikai billed nincs, szóval az a része mindegy.
Nekem is se van, álló módban a gyári bill elég tré, én például a helyett rendszeresen q-t írtam, l helyett meg p-t, mert a billentyűzetnek azt a részét elég hülyén kezeli.
-
TRob1
veterán
válasz
Én használom a GoSMS-t és a GoKeyboardot is (de én Go fan vagyok
)
Nem muszáj ezeket használni, mindenre van ezer más alternatíva is, ill. vkinek a gyári is jó.ui: Jah, és ne csak feltedd a Launchert, hanem egy kicsit a Menüjében is nézelődj körbe, lődd be úgy, ahogy neked megfelelő (van hozzá fenn magyarítás is)
-
Mr X
veterán
válasz
Sony sync a felhőbe szinkronizált pár dolgot a telóról, de megszűnt a szolgáltatás.
Root nem nagy cucc, és pont az ilyen dolgok miatt szoktam én is megcsinálni. Kigyomlálom, ami nekem nem kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest