Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Breki
veterán
találtam egy még jobb videót róla
LauncherPro Sense UI
Z0C! igen olvasgattam a hozzászólásokat nálam simán megy, bár lehet ha másképp rakom fel még több funkció és widget lenne, de pont az tetszett benne, hogy egy apk és máris minden működik nem kell semmit állítani telepítgetni.
A Facebook-os dologra a fórumokon vmi olyasmit olvastam, hogy ez alól kell újratelepíteni és azután teljesen jól működik.
Aktív témák
Aktív témák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parfüm topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest