- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
petipetya #17019 üzenetére
Nem, éppen a kezemben volt, és nyomogattam a Naptárban..
atillaahun: Az előbb egyébként szerintem nem azt írtam, amit kértél, mert az Beállítások/Alkalmazások/Futó szolgáltatások volt.
De te szerintem inkább a Beállítások/Alkalmazások kezelése/Futó alkalmazásokat kérted. Mindjárt írom azokat is:
Airplane mode, Android rendszer, Battery Status, Beállítások, com.android.providers. application, com.android.providers.users, Dialer Storage, DRM-tartalom, ES File Explorer, Google Partner Setup, Google Services Framework, Idő, Market, MmsProvision, Naptár, Naptár tároló, Névjegyzék tárhelye, News&Weathet, NoLES, Ring Toggle, Samsung billentyűzet, Security Storage, Szoftver frissítése, Tárcsázó, TwLauncher, Uslugi VPN, Üzenezek. Ezek vannak. Szerinted?
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest