- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
Aktív témák
-
Breki
veterán
Igen pontosan az elsőben linkelt témáról van szó
és abban vannak olyan ikonok amivel pl a középsőt megcsináltam, de a szélsőnél csúszik
illetve ugye fel kéne cserélnem mert most az alkalmazások van középen nem a phonea leírásban most ennyit találtam, de nekem most magyar és először csinálom ezért kéne egy kis segítség hozzá
Theme setup:
1. You must have Go Launcher installed
2. Select theme and press “apply”
3. You will see have the new SENSE dock, along with your app icons.
4. You will need to remove icons 2 and 4 off the dock, by press-holding on the icon and selecting “change shortcut” > “blank”.
5. On remaining icons, press-hold and select “choose icon” > “themes” and select icons for the dock that is currently selected (classic or carbon).
6. For central button/icon, select a transparent icon, through same method, but it will be second on the list!Notice, for classic dock, left and right icons are not interchangeable, but for carbon dock you can mix left and right icons. Also notice, carbon dock uses its own icons from the same menu icons.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest