Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
hodostamas
addikt
Van olyan program, amellyel a notin megosztott mappákat wifi-n keresztül egyszerűen el tudom érni? és pl ha rákattintok egy apk-ra, akkor megnyitja, anélkül hogy rámásolnám az SD kártyára.
-
hodostamas
addikt
olyan programot tudnátok ajánlani ami a háttérbe rakva monitorozza a cpu használatot, és grafikont is csinál? (ellenőrizni kéne hogy mikor csak van magába a teló, nem-e fogyasztja valami az akkut).
-
hodostamas
addikt
-
hodostamas
addikt
Olyan progit nem tudtok amivel be tudom állítani melyik program küldhet sms-t a telóról? Tehát pl a handcent kapna kizárólagos jogot, más program ha akarna se tudna küldeni.
-
hodostamas
addikt
válasz
volvoguy
üzenetére
Taskkillerről egy kis olvasmány.
De amúgy igen, felülbírálja, az mindig ki fogja lőni az ignore listán kívüli programokat.
Ha jól működik a telód, felesleges rá... -
hodostamas
addikt
A programok többsége úgy van megírva, hogy ha háttérben vannak, nem nyúlnak a procihoz. RAM meg tökmindegy hogy szabad, vagy tele van, amennyiben szükség van több helyre lelövi a rendszer az inaktív alkalmazásokat.
Ennek előnye hogy a nemrég használt programok a memóriában vannak, használathoz nem kell elindítani őket. Ezáltal gyorsabb, gördülékenyebb a rendszer.Glatuis: Most kipróbáltam a madarat, elindítottam és leraktam háttérbe. A proci ugyan úgy vissza áll 85Mhz-re, és ~10%os kihasználtságra mint ahogy ált nálam lenni szokott. A programot indítva ugyan ott folytathatom ahol abbahagytam. (Samsung galaxy 3)
-
hodostamas
addikt
Olyan battery widget/programot nem tudtok, ami nem a telefon %os kijelzésén alapul, hanem mondjuk egy általam beállított feszültség határok alapján mutatná hogy kb hány %-on van az akku? Pl 3.7-4.2V közötti érték alapján.
Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De nem szükséges apk-t megnyitnia, csak egy példának hoztam fel. Hasonlóan működjön mintha totalcommanderrel hálózaton böngészek.. képet, jpg-t meg tudjak nyitni, vagy amit támogat a teló

Ami ilyen progik, időjárás, gmail, gtalk stb, azok az utolsók amiket kilőhet. De már írta doc is, ha azokat kilövi, akkor nagy gázok vannak nálad már