Aktív témák

• bepken

veterán

válasz göröGÖRÖ ? #49077 üzenetére

Titanium Backup...nem tudom, mennyire mondok újat vele :)
    de az, amit Te szeretnél, szerintem!!! nem megvalósítható...mármint abban az esetben, ha az ikonok kipakolgatása "pontosan úgy ahogy előtte voltak", akkora nehézséget okoz...mert ha ettől el tudsz tekinteni, a TB egyenesen Neked lett teremtve! :D
    ez egy backup program, mely az alkalmazások beállításait is menti (igény szerint) az SD kártyára, ahonnan reset után vissza tudod majd pakolni őket, mindenestül.

(#49078) sonaj0203: áhhááá! :D szóval akkor ennyi hozzászólás után csak kiderült, hogy root-olt a telefonod és a tippem is beiigazolódott, miszerint froyo futkorászik rajta :D (kicsit segíthettél volna, korbban ilyesféle konkretizálásra célozgattam :) )

szóval akkor ez a hozzászólás épp Neked szól! :) csinálj a fontosabb cuccokról mentést, amiről akarsz csinál data mentést is, aztán gyaluld le a francba az egészet! :) (eddig azon görcsöltem, hogy ne kelljen factory-t nyomnod...)
    miután visszaállt gyári értékkre a telefonod, nagy valószínűséggel megoldódik a problémád, ezután visszapakolod a mentéseket és kész is vagy.

ha ez sem segít, akkor fogalmam sincs...az már nem az én hatásköröm.

Aktív témák

Hirdetés