- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
göröGÖRÖ ? #49077 üzenetére
Titanium Backup...nem tudom, mennyire mondok újat vele
de az, amit Te szeretnél, szerintem!!! nem megvalósítható...mármint abban az esetben, ha az ikonok kipakolgatása "pontosan úgy ahogy előtte voltak", akkora nehézséget okoz...mert ha ettől el tudsz tekinteni, a TB egyenesen Neked lett teremtve!
ez egy backup program, mely az alkalmazások beállításait is menti (igény szerint) az SD kártyára, ahonnan reset után vissza tudod majd pakolni őket, mindenestül.(#49078) sonaj0203: áhhááá!
szóval akkor ennyi hozzászólás után csak kiderült, hogy root-olt a telefonod és a tippem is beiigazolódott, miszerint froyo futkorászik rajta
(kicsit segíthettél volna, korbban ilyesféle konkretizálásra célozgattam
)
szóval akkor ez a hozzászólás épp Neked szól!
csinálj a fontosabb cuccokról mentést, amiről akarsz csinál data mentést is, aztán gyaluld le a francba az egészet!
(eddig azon görcsöltem, hogy ne kelljen factory-t nyomnod...)
miután visszaállt gyári értékkre a telefonod, nagy valószínűséggel megoldódik a problémád, ezután visszapakolod a mentéseket és kész is vagy.ha ez sem segít, akkor fogalmam sincs...az már nem az én hatásköröm.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest