- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baku
aktív tag
válasz
#79335424 #65720 üzenetére
Jó jó, tudom... Baromira összetett, bonyolult, sokrétű program, és nagyon szubjektív,
kinek mire kell, mire jó, hogyan tudja használni....
Nem is regényre gondoltam, csak vagy már olyan "öreg róka", hogy a szimpla véleményed
sokat számíthat azoknak, akik sima "mezei" átlag felhasználók, és megspórolnának
egy csomó időt azzal, ha leírod a "tesztüzemben" benyomásaid néhány mondattal...
Találkoztunk már mindannyian nagy csalódásokkal, és nagy (kellemes) meglepetésekkel
egyaránt applikációk tesztelése során...
Ha Te azt írod róla, hogy jó, jól használható, stabilan fut, sokrétűen lehet vele dolgozni megbízhatóan,
akkor valószínű, hogy többen is kipróbálják majd...
Ha viszont az ellenkezőjét írod, akkor megspóroltunk egy bosszús próbálkozást...
Csak ilyen egyszerűen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest