Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
válasz Gedeon31 #27385 üzenetére
én csak most láttam a webes playt. ejj. öreg vagyok már, vagy nem vagyok trendkövető, de a gép előtt nekem is kicsúszott egy félhangos " a 'szomat mááár"
értem én, hogy most megy a flat, meg a minimal, de ezek a lóbaszó ikonok, betűnagyságok lábrázást okoznak.
ezért (sem) tudom olvasni pl. a 444.hu-t. mintha villával cirógatnák a szemgolyóm.
nah, kipuffogtam magam. (bár még szerencsések vagyunk, mert az ios7 az igazi rémálom a vásári 2 hurkapálcás, ultragay cicafiús, komolytalan kinézetével)ööö...a felhasználói véleményeknél hol tudom megnézni, hogy pl. angol nyelven mit írnak egy adott alkalmazásról? vagy most már csak magyar nyelvű értékeléseket olvashatok? rengeteg alkalmazás van, ahol szinte nem is volt magyarul értékelés, de pl. angolul több oldalt is el lehetett olvasni.
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest