Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello!
1: igen android studio-t
2: igen azt alakítottam átNem tudom android studioban futtatni a programot, mert nincs windows-om, és a rendszerem alatt nem működik a virtuális futtató rendszer.
Így csakis telefonon tudom tesztelni.Rootoltam a telót amin futtatom, tehát bármihez hozzá férek, de a "logcat"-ot nem találom, hol keressem?
A Sianis programja jól működik. az enyém is működött, amíg kb 10 adatot kért be /mentettem folyamatosan, hogy vissza nézhessem/, de most már majdnam 40-et kér be. Nézegettem a hibát, de nagyon nem találom. Semmi féle hibát nem jelez /ami nem azt jelenti nincs/ A két mentés között már csak az adatbázist szerkesztettem, tehát szerintem ott lesz valami.
A db fileba csak a nevek vannak, semmilyen bevitt adatot nem rak bele. Elmenti, de adatok nélkül.
Néztem telón, és laptopon is, mind kettő azt mutatja.Az a fura, hogy úgy csinál, mintha teljesen jól működne, nem lép ki, nincs hiba üzenet, látszólagosan elmenti, mert mentés gombra nyomva kiüríti, hogy ismét be lehessen vinni a következő adatokat. Az eredeit is így működik, csak ott a db file-ban ott vannak az adatok.
A program nem olvas vissza adatot. Egyszerűen a bevitt adatot berakja egy db file-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest